

BWG-A-10-11

BUS WORKING GROUP MEETING

Tuesday, 9th November 2010, 10:30 – 13:30 Low Carbon Vehicle Partnership 83 Victoria Street, London SW1H 0HW

AGENDA

		Item	Lead	Purpose	Paper No.
10:30 5 min	1.	Welcome and apologies	Jonathan Murray		
	1.1	Appointment of Chair	Jonathan Murray	For agreement	
10:35 5 min	2.	Minutes and Matters arising	Chair	For agreement	BWG-M-10-05
10:40 5 min	3.	Appointment of representatives to Members Council	Chair	For agreement	BWG-M-10-18
10:45 15 min	4.	LowCVP update			
	4.1	LowCVP activity report	Jonathan Murray	For information	BWG-P-10-19
	4.2	LowCVP work programme 2010/11 H2	Jonathan Murray	For information	BWG-P-10-20
11:00 40 min	5.	BWG Work programme			
	5.1	LA Toolkit	Maurice Perl	For agreement	BWG-P-10-21
	5.2	Monitoring LCEB role out	Jonathan Murray	For information	BWG-P-10-22*
	5.3	Low carbon transport forums	Bashir Khan, BIS Henderson	For information	BWG-P-10-23*
11:40 30 min	6.	Spending Review – DfT priorities & LCEB uptake	Matthew Sowter & Stephen Smith, DfT	For information	
12:10 60 min	7.	Future activity & collaboration			
	7.1	Green Journeys – update & future activity	Claire Haigh, Greener Journeys	For information	
	7.2	PTEG – low carbon pathways	Jonathan Bray, PTEG	For information	
	7.3.	Future activity – initial thoughts	Chair	For discussion	
13:10 20 min	8.	Stagecoach Oxford experience of LCEBs	Stagecoach (tbc)	For information	
13:30	9.	AOB			_

^{*}Presentations which will be circulated after the meeting

Next meeting:

8th February 2011 10:30am to 1.30pm (Venue tbc – offers welcome)